Suurryhmäopetusta, Hanken, Åbo Akademi

Lennokit, Hanken 101215

Toteutimme Opiskelijan aktivointi ja osallistaminen suurryhmässä –koulutuksen Turun Hankenilla 10.12.2015. Aamupäivällä ohjelmassa oli opiskelijoiden aktivointia suurryhmäopetuksessa osallistavilla menetelmillä, iltapäivällä tieto- ja viestintätekniikan keinoin. Kuvassa opettajien kirjoittamia oivalluksia päivästä sekä vinkkejä kollegoille.

Aamupäivän teemaan perehdyttiin Päivin ja Johannan johdolla. Aiheina oli mm. miksi opiskelijoiden aktivointi ja osallistaminen on tärkeää sekä erilaisia työtapoja ja keinoja opiskelijoiden aktivoimiseen.

Työtapoja käsiteltiin ja kokeiltiin monenlaisia: mm. admit slips, ennakkojäsentäjä, tietopohjan kartoittaminen, lumipallomenetelmä, 3–2–1-reflektointiharjoitus, palautelennokit, porinaryhmät, parikeskustelut, äänestykset (Kahootilla ja ilman), videot, expert helpers jne. Aamupäivän diat löytyvät täältä.

Iltapäivällä Matleena Laakson johdolla tutuiksi tulivat mm. QR Reader, Tozzl, AnswerGarden, Wordle, TodaysMeet, EDpuzzle, Quizizz, Quizlet, Socrative, Padlet, Notegraphy jne. Tervetullutta osaamista myös tällaisille vanhan liiton kouluttajamartoille! Iltäpäivän diat löydät täältä

Päivän kruunasivat tyytyväiset osanottajat. Opinpajas kvinnor tackar och bockar :)!

Viimeisimmät julkaisut: