Tampereen yliopistossa kestävää työelämää kehittämässä

Pyykkinarukuva

Tampereen yliopiston Kestävän työelämän pyykkinaru tukee avoimuutta, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Työyhteisön pyykkinaru, jossa auringon paisteessa, lempeässä tuulessa, kuivuu puhdasta pyykkiä. Siellä on Oivan, Mainion, Unelman ja Tarmon pyykkiä, Arvon, Varman, Ilonan, Taiton, Pyryn ja Lahjan pyykkiä.

Tampereen yliopiston Henkilöstön kehittäminen ja hyvinvoinnin tuki on virittänyt Kestävän työelämän pyykkinarun, jolla on tarjolla erilaisia yhteisöllisyyden, osallisuuden, hyvinvoinnin ja kehittämisen työpajoja yliopiston esimiehille ja henkilöstölle. Me Opinpajassa olemme päässeet työpajojen pyykkäreiksi!

Työpajojen lähtökohtana on ajatus siitä, että hallittua muutosta edistetään parhaiten uusilla toimintatavoilla, käytännön kokeiluilla ja konkreettisella toiminnalla. Muutokset ovat väistämättömiä, mutta niihin voi vaikuttaa. Parhaiten tämä onnistuu ennakoivalla ja uudistavalla toiminnalla.

Työpajat perustuvat yliopiston henkilöstön me-henkeen, yhdessä jaettuun kokemukseen yliopiston arvosta ja merkityksestä. Vahva, tiivis ja hyvin toimiva yliopistoyhteisö pystyy parhaiten vastaamaan ulkoa tuleviin kehittämispaineisiin omia lähtökohtiaan kunnioittaen.

Toteutukseltaan työpajat ovat hyvin käytännönläheisiä: niiden tavoitteena on antaa konkreettisia ideoita ja toimintatapoja sekä harjoitella asioita käytännössä.

 

Viimeisimmät julkaisut: